Infopunt

Het infopunt is gesloten!

Elke zaterdag in de oneven weken is het appartement Cantheelen 6-413 (toren 1) van 11.00 - 13.00 uur geopend. U vindt het appartement in toren 1 op de 7e verdieping. Iedereen die interesse heeft in wonen in de Cuijkse Cantheelen is welkom. Onze wooncoach, Jacqueline Lamers, is aanwezig om u van woonadvies te voorzien.

Kopen in de Cuijkse Cantheelen (nog 2 beschikbaar)

De luxe appartementen en penthouses in Cuijkse Cantheelen onderscheiden zich door hun unieke uitzicht en ligging nabij het centrum van Cuijk en de natuur. Heeft u interesse in de laatste appartementen? Klik dan hier voor meer informatie of kom een keer binnen kijken in het appartement Cantheelen 6-413 (toren 1). De Wooncoach beantwoordt uw vragen en informeert u graag over de mogelijkheden.

Huren in de Cuijkse Cantheelen (alles is verhuurd)

Naast koopwoningen komen er ook huurwoningen in de Cuijkse Cantheelen. Er komen huurwoningen in zowel het sociale huursegment als het vrije sector huursegment. Op dit moment is het niet meer mogelijk om te reageren op huurwoningen. De reactietermijn voor de huurwoningen in Fase II van de Cuijkse Cantheelen is reeds geweest. De eerstvolgende huurwoningen die worden aangeboden zijn de woningen in Fase III van de Cuijkse Cantheelen.

Ook brengt Mooiland u via de website www.mooiland.nl en via advertenties in de lokale weekkranten op de hoogte wanneer u kunt reageren op de huurwoningen.

Wooncoach

De persoonlijke Wooncoach is een bijzondere aanvulling.  De Wooncoach is géén vervanger van de makelaar, maar werkt intensief samen met de makelaars. De persoonlijke wooncoach is een extra service die u begeleidt in het proces van het kopen van een nieuwbouwwoning. De begeleiding is persoonlijk en helpt u met het maken van keuzes.

 

Themabijeenkomsten

De Wooncoach organiseert voor belangstellenden en kopers van de woningen thema-bijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten komen er gastsprekers vertellen over zaken als verkoop van de eigen woning, keukenmogelijkheden, interieuradvies en verhuistips. Via de website en de lokale weekbladen informeren wij u over de bijeenkomsten.

 

Ik wil huren

Wilt u huren? Ook dan helpt de Wooncoach u met uw vragen. de wooncoach is geen woonconsulent, maar zal de vragen die niet direct kunnen worden beantwoord uitzetten binnen Mooiland zodat u hier altijd een antwoord op krijgt.

 

Contactgegevens van de Wooncoach
Jacqueline Lamers

06 50 730 575

Contactformulier