Fase 4-6

« Alle fases

Fase 4: Nog te ontwikkelen

Indicatie aantal woningen 31, oplevering verwacht in najaar 2019

Aansluitend op fase 3 zal fase 4 worden opgestart. Met de realisatie van deze fase wordt het allereerst gerealiseerde appartementencomplex op de hoek Vorstendom / Deken vd Ackerhof 'compleet gemaakt' tot een woonhof. In deze fase wordt ook begonnen met de bouw van grondgebonden eengezinswoningen (vrije sector). Hiermee wordt een start gemaakt met de realisatie van de lintbebouwing aan de westzijde van de 'Cantheelen'. Deze eengezinswoningen vormen de overgang naar de grotere woonhoven met hun torens als bakens aan de Maas.

Fase 5: Nog te ontwikkelen

Indicatie aantal woningen 32, oplevering verwacht in najaar 2020

Fase 5 sluit aan op fase 4 en vormt een voorzetting van de lintbebouwing. Met de realisatie van grondgebonden woningen (zowel huur als koop), wordt de bebouwing aan de westzijde van weg de Cantheelen voltooid. 

Fase 6: Nog te ontwikkelen

Indicatie aantal woningen 61-68, oplevering verwacht in zomer 2022

Deze fase van de Cuijkse Cantheelen vormt het sluitstuk van de wijk. Met de realisatie van dit woonhof wordt ook de oostzijde van de weg Cantheelen voltooid. Hiermee wordt het nieuwe aanzien van Cuijk aan de Maas voltooid.

Woningtypen

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Maecenas faucibus mollis interdum. Aenean lacinia bibendum nulla sed consectetur. Maecenas faucibus mollis interdum.
Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Donec id elit non mi porta gravida at eget metus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo.

Ook in deze fasen is een diversiteit aan woningen voorzien. Voor gezinnen komen er ruime eengezinswoningen en halfvrijstaande woningen met ruime mogelijkheden. Voor kleinere huishoudens en mensen die behoefte hebben aan een nultredenappartement komen er appartementen en torenappartementen in verschillende segmenten. De bekroning op de de torens wordt, evenals in fase 2, gevormd door luxe penthouses met riant dakterras.

Segmenten

Naast een diversiteit aan woningtypen zal er ook een diversiteit aan segmenten zijn. Dat betekent dat er woningen worden gerealiseerd in het sociale huursegment, vrije sector huursegment en het koopsegment. De Cuijkse Cantheelen is prettig wonen voor iedereen!