Fotoalbums

Fotoalbums

Bouw in beeld

Met de realisatie van de Cuijkse Cantheelen krijgt Cuijk er hele nieuwe wijk bij. Door het hoge ambitieniveau, de menging van verschillende functies en de omvang van de woonhoven is dit een waar spektakel om gebouwd te zien worden. In fase II wordt de Cuijkse skyline tijdelijk gedomineerd door kranen en ander groot materieel. Om dit bouwspektakel met u te delen maakt fotograaf Leo van Vliet van Focusview fotografie maandelijks foto's. Een selectie van de foto's plaatsen wij op deze website en bij de fotopanelen op de hoek van de Deken vd Ackerhof en Vorstendom. Elke maand actualiseren wij de website en fotopanelen.

Wilt u niets missen van de vorderingen van de bouw? Neem dan een kijkje op de website van Focusview Fotografie. Op deze pagina vindt u nog veel meer foto's van de bouw. De foto's zijn onder verdeeld in de categorieën actiefoto's, detailfoto's, overzichtfoto's en specifieke evenementen. 

Fotoalbums

Op deze pagina vindt u naast foto's van de bouw ook foto's van bijzondere momenten, workshops en festiviteiten die te maken hebben met de Cuijkse Cantheelen. Neem gerust eens een kijkje.